Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


★ Térkövezés

banner_02.jpg

Magas minőségű kivitelezéssel vállaljuk járdák, kertek, teraszok,parkok, gépkocsi beállók, utak hagyományos és egyedi mintás térkövezését (térkő lerakást, bevágást, fugázást, tömörítést) és egyéb térburkolást, mint betonozás, aszfaltozás, díszkavics terítést, murva-, homok- és sóderszórást.

Fontosnak tartjuk Ügyfeleink kényelmét, így Önnek a munkagépek szállításával sem kell foglalkoznia, ezt cégünk saját járműveivel végzi.

 

 

***

 

rustico-micheletto-pavimentazioni-11329-rele6228205.jpgTérkő jobb megoldás mint az aszfalt.

Miért is?

Esztétikusabb, változatosabb, a környezet stílusához, hangulatához illeszthető megjelenést biztosít, ahol a burkolat kialakításának csak a tervezői fantázia szab határt.

 

A térkő burkolat hosszú távon a legjobban megtérülő befektetés. Az időjárás-állóság és az újrafelhasználhatóság miatt gazdaságosabb. Ha a burkolatot fel kell bontani (csatornázás, gázvezeték, vízvezeték, telefonkábel, kábeltévé vezeték, földalatti villanyvezeték fektetés stb. miatt), úgy a kövek egyszerűen, zajmentesen felszedhetők és károsodás nélkül újra beépíthetők.

 

block-paving1.jpgA bontott anyagot nem kell megsemmisíteni vagy elszállítani. Az aszfalt burkolat felbontása esetén csak új anyag felhasználásával javítható (ami általában nem egyezik meg az eredeti anyagminőséggel).

A javítás nyoma – különösen eltérő technológia esetén – megmarad és a burkolat könnyebben szenved további károkat.

Tartósabb, mert kopásálló, fagyálló és az üzemanyagoknak is ellenáll.

Kellemesebb környezetet teremt, mert a hő (erős napsütés) hatásának károsodás nélkül ellenáll, és kevésbé melegszik fel, mint az aszfalt, így segít a helyi mikroklíma optimalizálásában.

block-paving-driveways-chesterfield.jpg

Környezetbarát, mert csak természetes anyagokból áll. Fugáin keresztül gyorsan elvezeti a csapadékot, ami nem terheli a csatornahálózatot, nincs tócsaképződés és gyorsan felszárad. Szellőzik és nedvesebb marad a talaj, így a növényzet számára is optimális életfeltételeket biztosít.