Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


★ Szobafestés, festés, mázolás

boston-paint-store.png

Festés-mázolás, tapétázás az egész lakásban, de akár egy szobát is kifestünk. A festési munkálatok előzetes megtervezése, a festés,  lakásfelújítás költségeinek a tervezése, a festék anyagköltség kiszámítása, komplett költségvetés készítése. Felület előkészítés, régi festék lekaparása, burkolatok eltávolítása. A festendő felület előkészítése, glettelés fal javítás. Tükörsima fal készítése. Fóliázás, bútorfóliázás, felület takarás. Vállalunk bármilyen festési munkát. Tapétázás,tapétacsere. Nálunk nincs túl kicsi, vagy túl nagy munka, bármilyen munkával kapcsolatban hívjon bátran bennünket. Profi munkát profi festőktől. Kiváló munkát végző, kedvező áron dolgozó megbízható munkatársaink várják hívását. Keressen bennünket, kérjen árajánlatot.
 

 

Festés

testimonial3.jpgHa a családi házát vagy lakását szeretné teljesen kifesteni, akár kívül-belül is, akkor bízza szakemberre! Sok éves tapasztalatunk a garancia arra, hogy a lakás festés során a legnagyobb gondossággal járunk el.  Gyorsan és pontosan, minden esetben az elvárásoknak megfelelően dolgozunk, betartva a megszabott határidőket.


Szobafestés

4666703391_70d652acc4.jpg

Ha csak egy vagy két szoba festésével bízna meg bennünket, mi ebben az esetben is állunk rendelkezésére. Legyen szó gyerekszobáról, nappaliról, hálószobáról vagy bármely más helyiségről, mi nem csak kifestjük Önnek a szobát, hanem tanácsokat is adunk a szobafestéssel kapcsolatban. Segítünk a megfelelő színek kiválasztásában, javaslatot adunk a festéktípusok esetében, de minden más, festéssel kapcsolatos dologban is állunk a rendelkezésére. Festő és szobafestő munkák a legnagyobb gondossággal, igényesen és gyorsan!

 

Mázolás

window-painting.jpgHa ablakairól, ajtóiról mállik a festék, már kopottak a lépcsőház korlátjai, keressen minket! Ne bízzon meg kontárokat, mert az a végén úgyis drágább lesz Önnek, hiszen újra kell festeni, mázolni mindent! Inkább bízzon meg olyat, aki amellett, hogy a festés és mázolás terén komoly tapasztalattal és referenciával rendelkezik, mellette még elérhető áron is dolgozik.