Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


★ Hőszigetelés


14815548-3d-people-man-person-with-a-house-builder-and-a-businessman-stock-photo.jpgAz épületek hő veszteségének jelentős hányada a falakon keresztül távozik. Ez akár a hőmennyiség 60%-át is elérheti, a falak vastagságától és anyagától függően. A jelentős hőveszteségen kívül az alacsony szigetelőképességű falak egyéb gondot is okozhatnak. Az épületen belül a falakon penészesedés jelentkezhet, illetve télen romlik a ház hő komfortja a hideg falak miatt. Nyáron pedig ezek a falak tárolják a hő nagy részét. Ezért van szükség a házak homlokzati hőszigetelésére is, elsősorban a hő veszteség csökkentéséért.Cégünk nagy szakmai tapasztalattal vállal teljes körű hőszigetelő munkálatokat, illetve házak és egyéb épületek homlokzati hőszigetelését. Gyors, pontos, megbízható és kiváló minőségű munkával állunk rendelkezésükre.

▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥

 

Legtöbben azért választanak Minket, mert…


HELYSZÍNI FELMÉRÉS
Hozzáértő felméréssel, és homlokzati hőszigetelési elvárásainak megismerése után elkészítjük az Ön igényeire szabott legkedvezőbb árajánlatunkat.

 

BÍZNAK BENNÜNK
Cégünk a BAUMIT ajánlott kivitelezője. Munkánkat a nagy múltú építőanyag gyártó állandó helyszíni szaktanácsadással, és folyamatos képzéssel segíti.

 

NYILVÁNOSAK AZ AKTUÁLIS ÁRAINK
Családi háza homlokzati hőszigeteléséhez szükséges kedvező munkadíjakról és akciós szigetelőanyag árainkról itt tájékozódhat! Spóroljon velünk Ön is!

 

GARANTÁLT, ÉS FIX A MUNKADÍJ
Árgarancia! Nálunk nincsenek kivitelezés közben, vagy utólagosan felmerülő plusz költségek! Pontos árajánlatot adunk, “zéró meglepetés költség” garanciával.

 

EXTRA NAGYOK A SZÍNMINTÁK
Ön se bízza háza színét apró színkártyákra. Mi még a végleges színezés előtt háza homlokzatára ingyen felkenjük a kiválasztott színek fél négyzet- méteres mintáit, így biztos lehet a választásában.

 

KOMPLETT AZ ÁLLVÁNYOZÁS
Amennyiben az épületének mérete megkívánja, a hőszigeteléshez homlokzati állványt biztosítunk, amit ingyenesen a hőszigetelés helyszínére is szállítunk.

 

SZENVEDÉLYÜNK A HŐSZIGETELÉS
Hőszigetelésre specializálódott szakember gárdánknak köszönhetően tudjuk munkánkat magas minőségben és kedvező áron megvalósítani.

 

GARANCIÁLIS A RENDSZER
Lasselsberger-Knauf garancialevéllel igazolt 5+5 azaz 10 év gyári rendszergaranciát biztosít homlokzati hőszigetelő rendszerére.

 

▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥

 

Így egyszerű, hőszigetelés és anyagbeszerzés egy kézből!

Tapasztalataink alapján Önnek az a leggazdaságosabb, ha az anyagbeszerzés terhét a kivitelezőre hárítja. Így az ő feladata a különböző anyagok időbeni házhoz szállításának megszervezése, a helyszíni lerakodás, az állvány és anyag időre érkeztetése, a raklapok és az építési hulladék kezelése, elszállítása. Így nem okoz Önnek további utánajárást ha véletlenül valamiből kevesebb mennyiséget számolt a kereskedő, vagy az, hová tegye a megmaradt anyagot, és az ismerőseitől sem kell szívességet kérnie a rakodásokhoz.