Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


★ Családi ház- és lakásfelújítás

maxresdefault.jpg

 

Lakásfelújítás Siófokon és a város környékén. Épület felújítás, ingatlan felújítás, épületszigetelés, nyílászárók cseréje. Komplett lakásfelújítás, épület felújítás. Vakolatcsere, szigetelés, vízzárás egyedi acéllemezes technológiával. Kőművesmunka, betonozás, zsaluzás, falazás. Belsőépítészet, burkolás, festés vízszerelés.

 

 

 

 

empty-flat-jess.jpg

 

 

Lakásfelújításon, családi ház szigetelésen vagy felújításán gondolkozik, vagy csak egy fürdőszobát,szobát, konyhát szeretne átalakítani, akkor jó helyen jár!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

f_c7d1b9fa-2448-4515-8f8e-d341c9cf386e.jpg

 

 

Igyekszünk gyorsan árajánlatot készíteni, a munkavégzést a lehető legtisztábban és legjobb szakmai tudásunkkal mihamarabb teljesíteni. Olcsó és minőségi munkák.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A lakásfelújítás első lépése a megbeszélés, a konzultáció. A legjobb, ha a felújítandó lakásban beszéljük át a lakásfelújítás lépéseit, megismerhetjük az Önök igényeit a lakásfelújítás megkezdése előtt.

 

Igyekszünk megtudni, mi az elképzelése, mit szeretne a lakásfelújítás alatt és közben. Mi lesz a funkciója az egyes helyiségeknek a lakása felújítását követően? Mit szeretne elérni a lakásfelújításával? Kiadja a lakást vagy a családjának újítsa fel?

 

A konzultáció után a lakásfelújításról költségvetést készítünk Önnek, hiszen ekkor már pontosan tudni fogunk mindent a leendő lakásáról.

 

Amennyiben a lakásfelújítás költségvetésünket elfogadta, akkor kezdődhet a tényleges lakásfelújítás. Megtervezzük a lakásfelújítás minden lépését, elkészítjük, tesztelünk és kipróbálunk mindent, majd amikor Ön, és mi is mindennel elégedettek vagyunk a lakás felújítási munkákkal: átadjuk Önnek.