Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


★ Bemutatkozás

Cégünkről

Tisztelt Leendő Ügyfelünk!
haz.jpg

Köszönjük, hogy megtisztelte cégünket bizalmával, és reméljük, hogy miután weblapunkat végiglapozta, elnyeri tetszését és jövendőbeli megrendelőnkként tisztelhetjük.

Mivel cégünk építőanyag kereskedelemmel is foglalkozik ezért az általunk kivitelezésre kerülő munkálatok során egyedi árakat tudunk biztosítani megrendelőink felé!
Munkáink során ügyfeleink elégedettségét tartjuk szem előtt, ezért ügyelünk a vállalt határidők pontos betartására természetesen a kiváló minőség biztosítása mellett. A folyamatosan bővülő építőipari társaságunk bátran vág bele új kihívásokba, a kor egyre szigorúbb feltételeivel felépülő építmények építőipari kivitelezésébe. Biztosítékot kollégáink szakmai felkészültsége mellett, többek közt cégünk garanciavállalása is jelent.

A több mint 20-éves tapasztalat!

A minőséget és a megbízhatóságot tartjuk legfontosabbnak, magasan kvalifikált munkaerővel, korszerű technológiákkal, minőségi anyagokkal dolgozunk és kereskedünk.
Partnereink elismerik felkészültségünket, pozitív hozzáállásunkat, problémamegoldó készségünket, képességünket és a mögöttünk levő szaktudást, melynek eredménye a folyamatosan bővülő megrendelői kör. 

 

 

▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥

 


Kisebb profit, több házhouse.gif

Nem a gyors meggazdagodás a célunk. Lehet, hogy idealizmusnak  hangzik a mai világban, de mi akkor érezzük jól magunkat, ha minél több ember boldogságához hozzájárulunk. Stabil, hosszú távon is megbízható céget szeretnénk vinni. 
A másik, hogy minél több házat építünk, a beszállítóinktól annál nagyobb kedvezményeket kapunk. Ezeket pedig érvényesíteni tudjuk az árképzésünkben. A kedvező ár tehát nem megy a minőség rovására. Sőt!

 

▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥

 

 

house-shaped_box_of_tools.jpgNincsenek titkaink

Már a legelső lépést is megkönnyítjük azzal, hogy mindent megmutatunk. Bemutatótermünkben már az első találkozásunk előtt láthatja, milyen a technológiákat és anyagokat, melyeket a házak építése során felhasználunk. Irodánkban további dolgokat ismerhet meg, és a képet az teszi teljessé, amikor kivisszük folyamatban lévő építkezésünkre, elvisszük elkészült házakhoz, ahol még olyanokkal is beszélhet, akik már beköltöztek az általunk épített házba.

 

▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥

 


3-choose-your-way.jpgDöntési alternatíva:
Nincs semmi kőbe vésve. Ha valaki olyan dolgot szeretne, ami nincs benne az adott ajánlatban, természetesen partnereink, beszállítóink és kiváló kapcsolatrendszerünknek köszönhetően segítünk, hogy minél jobb áron jusson hozzá. Átnézzük a tervet, a lehetőségeket, és keresünk olyan lépést, ahol esetleg ezt az árnövekedést vissza lehet hozni.

 

▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥Elérhetőségek
Siófoki irodánk:
Siófok Bajcsy Zs u 203/a
Telefonszám:+ 36(70) 611 1144   
 E-mail cím: mindenegykezbolsiofok@gmail.com

 

▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥▦▧▨▩▤▥